lunes, 27 de abril de 2015

Presentacions del llibre "Barricada. Una història de la Barcelona revolucionària" a Sants, Puigdàlber i El Clot

Aquesta passada setmana van tenir lloc, tres presentacions del llibre "Barricada. Una història de la Barcelona revolucionària".

La primera d'elles, el dia 17 d'abril es va realitzar al Centre Social de Sants. Va ser un acte molt participatiu i en el que va fer la presentació del llibre el company Paco Crespo.El dilluns 20 d'abril va tenir lloc la presentació del llibre a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Puigdàlber, acte organitzat per l'associació juvenil El Trepig i Dinamització de joventut de Puigdàlber. L'acte va ser presentar per Núria del Trepig i la presentació del llibre la va realitzar el sociòleg Flavio Carvalho, que va fer molt amè l'acte. A continuació en Josep Pimentel va fer la presentació del llibre davant una sala d'actes plena de veïnes i veïns de Puigdàlber.El divendres 24 d'abril es va realitzar la presentació del llibre a l'Associació de Veïnes i Veïns El Clot - Camp de l'Arpa. L'acte es va iniciar amb la presentació del llibre pel company Paco Crespo. A continuació va fer la presentació en Josep Pimentel, davant un auditori molt participatiu.
Agraïm al Flavio Carvalho, al Paco Crespo, a la Núria Vallès, al Centre Social de Sants, a l'associació El Trepig de Puigdàlber, a Dinamització de Joventut de Puigdàlber i a l'associació de Veïnes i Veïns del Clot - Camp de l'Arpa la seva implicació en la presentació de llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario