martes, 30 de diciembre de 2014

"Barricada. Una història de la Barcelona revolucionària" de Josep Pimentel

El Centre d'Estudis Llibertaris Federica Montseny acabem d'editar el llibre "Barricada, Una història de la Barcelona revolucionària"

Es el primer treball de Josep Pimentel, prologat pel company Miguel Correas, poeta.

El fil conductor d’aquest llibre són les memòries del company Pedro Garcia, un nen que va viure la revolució a la seva ciutat, Barcelona.


Barcelona, durant els mesos d'estiu de 1936, va ser un laberint de barricades, desmuntant només aquelles que dificultaven el pas de circulació. Aportaven control, defensa i autonomia a aquests barris proletaris. Mentre la ciutat estigués poblada d'elles, el control continuaria en mans del poble, un poble en armes, i la ciutat protegida per les seves barricades en la qual els somnis i anhels d'aquests desposseïts van ser possibles.

El preu d’aquest llibre de 99 pàgines és de 5 euros i es pot demanar a: centrefedericamontseny@hotmail.es

El Centre d’Estudis Llibertaris Federica Montseny, és un centre ubicat a Badalona i dedicat a la difusió de la cultura llibertaria. Disposa d’un important fons de documents digitalitzats, una important hemeroteca amb gravacions de testimonis que varen viure la revolució social i una gran fons bibliogràfic especialitzat en documentació llibertaria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario